Gastouder Heppie

Zoek je een gastouder in regio Beuningen?

  • Ben je zwanger?
  • Verwacht je binnenkort een baby?
  • Zoek je opvang voor je zoon of dochter?

Gastouder Heppie is een professionele kinderopvang voor de regio Beuningen waar individuele aandacht en zorg geboden wordt. Elk kind is uniek en daarom wordt er goed gekeken wat jouw kind nodig heeft. Veiligheid, geborgenheid en plezier staan bij Gastouder Heppie hoog in het vaandel. Ieder kind moet zich "Heppie" voelen tijdens de kinderopvang.

Sociale ontwikkeling van je kind

Doordat er ook andere kinderen aanwezig zijn bij Gastouder Heppie is het erg gezellig en wordt de sociale ontwikkeling van je zoon of dochter gestimuleerd. Tijdens de kinderopvang bij Gastouder Heppie kunnen kinderen zichzelf in een veilige omgeving ontplooien.

Opvang voor jouw baby, dreumes of peuter

Gastouder Heppie is gespecialiseerd in opvang voor jouw baby, dreumes of peuter. Tijdens de activiteiten wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen van jouw kind. Tevens wordt de fijne en grove motoriek van de kinderen gestimuleerd (motorische ontwikkeling). Uiteraard staat de veiligheid van jouw zoon of dochter hoog in het vaandel. Gastouder Heppie is daarmee de ideale kinderopvang in de regio Beuningen.

Kinderopvang in de regio Beuningen

Ben je geïnteresseerd in kinderopvang in de regio Beuningen. Neem dan vrijblijvend contact op met Gastouder Heppie.

Neem contact op

Deel deze pagina

De voordelen

Veilige omgeving
Voordelige opvang
Individuele aandacht
Gediplomeerde gastouder
Wat ouders en kinderen zeggen over Gastouder Heppie
Dank je wel voor je goede zorgen. Hugo vindt het elke dag weer leuk om naar jou toe te gaan. Wij zijn erg blij met jou.
Job,Carolien en Hugo
Als ouders van 2 kinderen vinden wij Gastouder Heppie echt een aanrader. Onze kinderen gingen er heppie heen en kwamen heppie thuis. We hebben onze kinderen met een gerust hart achtergelaten tijdens de vakantieperiode.
Melissa en Marco
Bedankt voor de goede zorgen over Fayèn. Ze ging iedere keer met een glimlach naar jou. De opvang was in eerste instantie tijdelijk, maar we hebben geen seconde spijt gehad dat we bij jou zijn gebleven. Je doet dit werk met veel plezier en enthousiasme. Ga zo door.
Chantal en Rob
Dank je wel voor alles. Ik kon altijd fijn spelen, knutselen, zingen en nog veel meer. Je was superlief voor mij. Ik ga je missen.
Fayèn