Gastouder Heppie

Wie is Heppie

Ik ben Lisan, een getrouwde vrouw met twee kinderen en een paar lieve katjes. In 1995 heb ik mijn studie MDGO-aw met een diploma afgerond. Hierna ben ik in de kinderopvang gaan werken. Naast 15 jaar ervaring in de kinderopvang heb ik ook ervaring met meervoudig gehandicapten.

De volgende cursussen heb ik de afgelopen jaren gevolgd;
  • Kinder EHBO tot heden
  • Beweegstimulering bij kinderen
  • Kinderziektes
  • Wat doe je met kinderen die opvallen
  • Ssst, slaapt de Baby?

De juiste activiteiten

Kinderen zitten vol in hun ontwikkeling en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen. Door de kinderen goed te observeren ontdek ik waar hun belangstelling ligt en kan ik de juiste activiteit aanbieden. Op zijn tijd een stoeipartij en een geintje maken, dansen op muziek, een bezoekje aan het dierenparkje, de bibliotheek of speeltuin hoort er allemaal bij. 

Het beste voor je kind

Door je kind een veilige en prettige omgeving te bieden, kun je je kind met een gerust hart bij mij achterlaten. Daarbij is een goede communicatie van belang. We werken samen aan één doel; het beste voor jouw kind.

Wat biedt Heppie

Deel deze pagina

De voordelen

Veilige omgeving
Voordelige opvang
Individuele aandacht
Gediplomeerde gastouder
Wat ouders en kinderen zeggen over Gastouder Heppie (Beuningen)
Lisan heeft oog voor de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Ze communiceert zorgvuldig over het welzijn van je kind, wat bijv. bij ziekte heel fijn is. Daarnaast is de opvanglocatie ideaal: schoon, een eigen speeltuin aan huis. Onze dochter gaat altijd met veel plezier.
Marieke
Dank je wel voor je goede zorgen. Hugo vindt het elke dag weer leuk om naar jou toe te gaan. Wij zijn erg blij met jou.
Job,Carolien en Hugo
Als ouders van 2 kinderen vinden wij Gastouder Heppie echt een aanrader. Onze kinderen gingen er heppie heen en kwamen heppie thuis. We hebben onze kinderen met een gerust hart achtergelaten tijdens de vakantieperiode.
Melissa en Marco
Bedankt voor de goede zorgen over Fayèn. Ze ging iedere keer met een glimlach naar jou. De opvang was in eerste instantie tijdelijk, maar we hebben geen seconde spijt gehad dat we bij jou zijn gebleven. Je doet dit werk met veel plezier en enthousiasme. Ga zo door.
Chantal en Rob
Dank je wel voor alles. Ik kon altijd fijn spelen, knutselen, zingen en nog veel meer. Je was superlief voor mij. Ik ga je missen.
Fayèn